Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδήλωση μνήμης στα Μεσκλά

30Εκδήλωση μνήμης «για την 1η Εφεδρική Ομάδα του ΕΛΑΣ και όλους εκείνους που από κοινού, με κάθε τρόπο, απέτρεψαν την ομάδα του Σούμπερτ να διαπράττει στο εξής Εγκλήματα στην Κρήτη», θα γίνει στα Μεσκλά την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί, όπως ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Πλατανιά.

Την εκδήλωση οργανώνουν ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Τοπική Κοινότητα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τους Τοπικούς Φορείς της ευρύτερης περιοχής Μεσκλών – Ζούρβας, Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων και την Π.Ε.Α.Ε.Α – Παράρτημα Χανίων, στο Μνημείο Πεσόντων Μεσκλών.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμού, επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμοί, ομιλία από τον καθηγητή κ. Φίλη Γεώργιο (κατά την διάρκεια της ομιλίας θα αποδοθούν επίκαιρα ριζίτικα τραγούδια), προσκλητήριο πεσόντων, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων, ανάκρουση Εθνικού Ύμνου και παραδοσιακό κέρασμα.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.