Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδήλωση για τις εξαγωγές της Κρήτης

exagoges_Ενημερωτική εκδήλωση  για τις εξαγωγές της Κρήτης διοργανώνουν την Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9, Ηράκλειο) ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του ΣΕΚ, κος Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, θα παρουσιάσει τα εξαγωγικά στοιχεία της Περιφέρειας Κρήτης για το έτος 2017, με ξεχωριστή ανάλυση για τις εξαγωγές του Νομού Ηρακλείου. Θα γίνει επίσης συνοπτική παρουσίαση των εξαγωγών για το διάστημα 2011 – 2017.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των εξαγωγέων και των εν δυνάμει εξαγωγέων για τους κλάδους, τις χώρες, αλλά και τις διαφαινόμενες ευκαιρίες αύξησης των εξαγωγών τους.
Η προσπάθεια των Κρητών επιχειρηματιών στο δυσχερές οικονομικό περιβάλλον επιβραβεύεται; Προκλήσεις – Στόχοι – Αγορές.
Θα προηγηθεί χαιρετισμός του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κου Μανώλη Αλιφιεράκη.
Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους και να συζητήσουν με τους ομιλητές.
Αντίστοιχη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί και στους υπόλοιπους Νομούς της Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.