Μουσείο Τυπογραφείας

Εκατοντάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στους δρόμους της Κρήτης

Δεν έχουν τέλος οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στους δρόμους της Κρήτης, γεγονός που αποτυπώνεται για ακόμα μια φορά στα αποτελέσματα διήμερων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποίηθηκαν στο νησί.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης, πραγματοποίησαν, ελέγχους στις 26 και 27 Οκτωβρίου, στη διάρκεια των οποίων ελέγχθηκαν 1569 οχήματα, προσήχθησαν 209 άτομα, συνελήφθησαν 49 και βεβαιώθηκαν συνολικά 725 παραβάσεις.

Από τις παραβάσεις αυτές οι 668 σχετίζονταν με τον Κώδικα Οδικής Κυκλγοφορίας. Σε ότι αφορά τις συλλήψεις οι περισσότερες έγιναν για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 5.792,33 γραμμάρια κάνναβης, 59 δενδρύλλια κάνναβης, 2 κυνηγετικά όπλα, 90 φυσίγγια, μαχαίρι, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, 220 γραμμάρια καπνού, 3 ζυγαριές ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και προϊόντα παραεμπορίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.