Μουσείο Τυπογραφείας

Eίμαστε θύματα του “πολιτισμού” υπερ-τρόμου που δημιουργήσαμε

Ως ανατολή-Δύση, ως Βορράς-Νότος ως ιδεολογίες αυτοκρατορικών διακυβερνήσεων δεξιών, ακροδεξιών, φασιστικών και ακρο-αριστερών αλλά και φιλελεύθερων δημοκρατικών και παραδημοκρατικών καταστάσεων ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΥΡΑΝΝΟΥΝ, χωρίς διέξοδο.

Για να έχουμε φτάσει, τώρα, σε μια μεγάλη κρίση πολιτικού, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ και ΥΠΕΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με το πρόσχημα της προόδου τον νέο παγκόσμιο τεχνοκρατικό   Ο-Λ-Ο-Κ-Λ-Η-Ρ-Ω-Τ-Ι-Σ-Μ-Ο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ του “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” ΥΠΕΡΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ
Αυτός ήταν ο τίτλος ενός ολοσέλιδου άρθρου μου που δημοσιεύτηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» στις 31 Οκτωβρίου 2002.
Ένα άρθρο που ανέλυσε την περίοδο διακυβέρνησης ΠΟΥΤΙΝ στην αχανή χώρα της Ρωσίας, μετά την κατάρρευση της άλλοτε κραταιάς Σοβιετικής Ένωσης. Με την ήττα ουσιαστικά του Μαρξιστικού-Λενιστικού-Σταλινικού ολοκληρωτισμού, ενός επαναστατικού συστήματος που απείλησε τον καπιταλισμό της κοινωνικής εκμετάλλευσης και ανισότητας, για  70 ολόκληρα χρόνια.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Όμως, παρά τη Σοβιετική ήττα και το διαμελισμό των κρατών, που αποτελούσαν την πρώην Σοβιετική Ένωση, άγνωστες ακόμη τρομοκρατικές δυνάμεις, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ και πραγματικά, Γκρέμισαν, με αεροπορικό διεμβολισμό τους δύο πύργους του Εμπορικού ΠΛΟΥΤΟΥ, με χιλιάδες θύματα, στη Νέα Υόρκη. Ενώ, παράλληλα απείλησαν αεροπορικά το αμερικανικό Στρατιωτικό Πεντάγωνο. Με συγκλονισμό σε όλη την Αμερική, όσο και στον κόσμο.
Έκτοτε, με αφορμή αυτό τούτο το φρικτό και απάνθρωπο γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου του 21ου  αιώνα αναπτύχθηκε η αντιτρομοκρατική Δυτικο-Ευρωπαϊκή, Ανατολική ακόμα και Νέο-Ρωσική επιθετική πολεμικότητα.

Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ “ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ” ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ
Με διαμόρφωση μιας Αμερικανο-Ευρωπαϊκής, ανατολικής και Άπω Ανατολικής «Φιλίας» – συμμαχίας, κατά τρομοκρατίας… ύποπτων οργανώσεων αλλά και κρατών.
Αυτή, η αντιτρομοκρατική συνάντηση, κυρίως, των ισχυρών λαών αντιμετώπισε τις κοινές  τρομοκρατικές απειλές. Με την Ουάσινγκτον, χωρίς, έγκριση του ΟΗΕ να κάνει μεγάλες αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις,  όπως στο ΙΡΑΚ κ.λπ., ενώ η ΝΕΑ ΜΟΣΧΑ, ως ανατολική ισχυρή δύναμη μέσα από κοινό παγκόσμιο πνεύμα της αντιτρομοκρατίας έκανε τους δικούς της πολέμους όπως στην Τσετσενία, για να ξανασυνδέσει με τη δική της ισχύ και να ελέγξει χώρες, και επαναστατικούς σχηματισμούς για τη δική της ασφάλεια και ισχύ.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΔΥΣΗ -ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ  ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΒΟΡΡΑΣ-ΝΟΤΟΣ
Όμως πότε, μετά τα τρομοκρατικά γεγονότα στο θέατρο της Ρωσικής πρωτεύουσας (και μετά σε άλλες περιοχές)  όπως έγραψα, τότε, στο άρθρο μου στον ΤΥΠΟ της Θεσσαλονίκης, η Ρωσία αναθεώρησε και ανακατεύθυνε το αμυντικό και επιθετικό της δόγμα σε ευρεία κλίμακα, ενώ, πολλαπλασίασε τα μέτρα ασφαλείας και τάξης μέσα στην πρωτεύουσα και στις άλλες πόλεις-κλειδιά της αχανούς ρωσικής επικράτειας.
Για να τονισθεί από τη Ρωσική πλευρά ότι «εγκαταλείπεται το Ρωσικό στρατιωτικό δόγμα: Ανατολή-Δύση, για να υιοθετηθεί το Νέο δόγμα Βορράς-Νότος». Μια ανάγκη  πρόεκυψε  από την εντεινόμενη και διεισδύουσα από το ΝΟΤΟ, οργανωμένη τρομοκρατία κατά του ρωσικού έθνους.
Αυτή η θέση-όπως έγραψα στο άρθρο μου το 2002- προανήγγειλε πριν δεκάξι χρόνια την μεγάλη σύγχρονη εφαρμογή της Ρωσικής υπερ-ισχύος σε ολόκληρη τη Νότια περιοχή της Μ. Ανατολής.

Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Από τότε η Μόσχα προσαρμόστηκε στη Νέα Παγκοσμιοποιημένη πραγματικότητα τρομοκρατίας, η οποία εκφράζεται και ανταποδίδεται ως αντιτρομοκρατική άμυνα κατά των αυξανόμενων και μη ελεγχόμενων τρομοκρατικών εγκληματικών ενεργειών. Όμως, με αυτές τις τρομοκρατικές – αντιτρομοκρατικές συνέργειες επιβάλλεται πλέον σε διεθνή κλίμακα, ένας διεθνής υπερ-ελεγκτικός και καταπιεστικός μηχανισμός διακυβέρνησης που επιβάλλει ένα νέο στρατιωτικό ΦΑΣΙΣΜΟ Δημοκρατικής μάσκας αυτοπροστασίας, έτερο, ετεροπροστασίας και «αυτοκρατορικής υπερ-προστασίας».Όπως αυτή η οποία επιχειρείται τώρα βασικά από  την Αμερική, η οποία σχεδίασε, εφαρμόζει και επιβάλει με τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ αλλά και όλους τους σύγχρονους ηγέτες της δύσης και ανατολής. Για να βρίσκονται τώρα  σε αδιέξοδο, λίγο πολύ  όλοι οι Λαοί Δύσης και Ανατολής, Βορρά και Νότου.

ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΣΛΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΩΝ
Όμως, πέρα από τους σύγχρονους  ηλεκτρονικούς, χημικούς και τρομοκρατικούς πολέμους που συνεχίζονται τόσο ένοχα και τόσο απάνθρωπα από τους μεγάλους ηγέτες. Οι οποίοι, πέρα από τα πυρηνικά- λειζερικά και άλλα όπλα, δημιούργησαν από παλιά τα χημικά όπλα, σχεδόν σε όλες τις δυτικές χώρες, παράγοντας μυστικά αέρια νέας γενιάς που υπάρχουν σε  ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία και άλλες χώρες ως βιολογικά όπλα για την τρομοκρατική και κυρίως την αντιτρομοκρατική σύγχρονη πολεμικότητα.Για αυτά όλα όμως τα χημικά-βιολογικά υπέρ- όπλα αγνοείται προκλητικά  η Διεθνής Συνθήκη του ΟΣΛΟ του 1972».

ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
Αυτή, όμως, η συνεχής χρήση των παλιότερων χημικών όπλων που χρησιμοποιήθηκαν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και συνεχίστηκε μυστικά ή φανερά και στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, συνέχισαν τώρα να  εξελίσσονται και να εφαρμόζονται πειραματικά ή πραγματικά  σε όλους τους μεταπολέμους  ως τη σημερινή Συριακή τραγωδία που τα  απόβλητα των χημικών καταβυθίστηκαν στη Νότια Κρήτη, για να συνεχίσουν όλοι οι πρωταγωνιστές ΜΕΓΑΛΟΙ και ΜΙΚΡΟΙ ηγέτες να μας παραπλανούν για όλες τις καταστροφές  που μας επιβάλλουν.
Με αποτέλεσμα να μετατραπεί ο κόσμος  στον άγριο παγκόσμιο πολιτισμό που παράγει και αναπαράγει τρόμους (ως κυρίαρχο ΔΕΔΟΜΕΝΟ) στον πολιτισμό της εντεινόμενης καταστροφικότητας, που δημιουργήσαμε, με προηγούμενους, σημερινούς και αυριανούς καταστροφικούς πολέμους για επικυριαρχίες και μεγάλα συμφέροντα.
Όμως, στο επόμενο κέιμενό μας θα αναφερθούμε στον ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ και στις αποδείξεις του για τα εγκληματικά έθνη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.