Μουσείο Τυπογραφείας

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2019

  • Στιγμιότυπο από την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
  • Στιγμιότυπο από την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
  • Στιγμιότυπο από την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Με τις ψήφους της Δημοτικής Αρχής ψηφίσθηκε ο προϋπολογισμός για το 2019 , ενώ καταψηφίστηκε από το σύνολο της αντιπολίτευσης.

Κατά την έναρξη της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τον προϋπολογισμό του 2019 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, η Δημοτική Αρχή μίλησε για έναν δήμο “οικονομικά ισχυρό και αξιόπιστο”

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Μαράκης στην εισήγησή του ανέφερε πως το ποσοστό υλοποίησης των προηγούμενων προϋπολογισμών δείχνει ξεκάθαρα ότι οι προϋπολογισμοί είναι πραγματικοί και υλοποιήσιμοι.

Στην τοποθέτηση του ο δήμαρχος Τάσος Βαμβουκας είπε μεταξύ άλλων πως ο προϋπολογισμός ύψους 106.300.000 ευρώ είναι προσαρμοσμένος στα πλαίσια της εποχής, είναι ισορροπημένος και έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα.

«Στερείται δυναμισμού και ανάπτυξης ο προϋπολογισμός σας» είπε η Νάνσυ Αγγελάκη σημειώνοντας πως για άλλη μια φορά γίνεται εγγραφή 500.000 για τη Δημοτική Αγορά χωρίς το έργο να έχει ξεκινήσει.

«Η πολιτική σας όλα αυτά τα χρόνια ήταν φορομπηχτική και εισπρακτική και επιχειρείται τώρα να εμφανιστείτε κοινωνικά ευαίσθητος» τόνισε ο Άρης Παπαδογιάννης ενώ «για αποτυχία του προϋπολογισμού σε θέματα στήριξης των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων» μίλησε ο Γιάννης Σαρρής. Ο Νίκος Παπαντωνακης υποστήριξε πως με εντολές της κυβέρνησης και του Παρατηρητηρίου ο Δήμος έχει μετατραπεί σε επιχείριση. Παράλληλα ανάφερε δηκτικά πως «το ρεαλιστικό του προϋπολογισμού θα το δείξει η… “νεκροψία”». Από την πλευρά του ο Σεραφείμ Ρίζος είπε πως ο προϋπολογισμός είναι στα μέτρα του Παρατηρητηρίου και των μνημονίων καθαρά ταξικός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.