Μουσείο Τυπογραφείας

Εγκλωβισμένη χώρα

Με μια χώρα να βρίσκεται για ένατο χρόνο σε κρίση, με μια κυβέρνηση σε συνεχή αμφισβήτηση από μεγάλο μέρος των πολιτών και ψηφοφορίες εντός κοινοβουλίου που δεν επιφέρουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, οι ενέργειες για το αύριο υπολείπονται της ουσίας για μια νέα πραγματικότητα, εντός ή εκτός κοινοβουλίου.
Βέβαια, και να αφηνόταν στην τύχη του το πράγμα, σου λέει ο άλλος, και να μην γινόταν καμία πρόταση μομφής ούτε να συζητούσαν το ενδεχόμενο πρόωρης διενέργειας ή μη κοινοβουλευτικών  εκλογών, και πάλι δεν θα άλλαζε τίποτε, τουναντίον ή όλη κατάσταση θα έδειχνε ότι οι πάντες δέχονται αδιαμαρτύρητα τα όποια νέα μέτρα.
Οι αποφάσεις για την τύχη μας είναι καθημερινές. Οι φόροι σχεδόν προβλέψιμοι όσο οι αντιστάσεις δεν διαρκούν. Βρίσκει πεδίο η εκάστοτε κυβέρνηση και επιβάλλει τις όποιες φοροεπιδρομές με χαρακτήρα απλών αλλαγών, μεγάλων όμως επιβαρύνσεων στα πορτοφόλια των πολιτών.
Το πάζλ συμπληρώνουν οι τιμές που δεν πέφτουν παρά μονάχα όταν το αδιέξοδο φτάσει στο αποκορύφωμα. Εξακολουθητικά λυπηρή κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.