Μουσείο Τυπογραφείας

Εγκαίνια χωρίς λογική

fragmaΠολλά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.) Φώτης Καζάσης και ο διευθυντής Υδραυλικών Εργων του Οργανισμού Μάρκος Πατρελάκης με θέμα το… πολύπαθο φράγμα Βαλσαμιώτη.
Ενα από αυτά η απάντηση που έδωσε ο κ. Καζάσης στο ερώτημα πώς μπορεί να είχε εγκαινιαστεί ένα έργο χωρίς να έχει παραδοθεί επίσημα από τον ανάδοχο εργολάβο: «Προφανώς όταν έγιναν τα εγκαίνια το έργο δεν ήταν έτοιμο να δοθεί με κανένα τρόπο σε λειτουργία. Δεν υπήρχαν ούτε τα δίκτυα, ούτε κανείς είχε μπει στη λογική να κοιτάξει τα προβλήματα που είχε το φράγμα», η απάντηση του κ. Καζάση.
Για την ιστορία το έργο είχε εγκαινιαστεί με κάθε επισημότητα και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τον Μάρτιο του 2014 από τον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη και την τότε διοίκηση του Οργανισμού. Προφανώς δεν ήταν η πρώτη (αλλά και το πιθανότερο ούτε η τελευταία) φορά που η λογική και η σοβαρότητα θυσιάστηκαν στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.