Μουσείο Τυπογραφείας

Εγγραφές Λαφονήσιου δρόμου

Από τον Δήμο Κισσάμου γνωστοποιείται οτι οι εγγραφές για το Λαφονήσιο δρόμο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου 2020 έχουν ήδη ξεκινήσει και παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να εγγραφούν   μόνο ηλεκτρονικά μέχρι την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχών, μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΔΥΧ (https://sdyh.gr/ ).
Όσοι/ες επιθυμούν να προσφέρουν ως εθελοντές/όντριες στον Λαφονήσιο Δρόμο καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην σελίδα http:www.sdyh.gr στο αντίστοιχο πεδίο.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Η συμμετοχή όλων γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη, καθώς πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να έχει βεβαιωθεί ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
Για  κάθε πληροφορία   και ενημέρωση μπορείτε να καλείτε:
Δήμο Κισσάμου,  κα Μαρακάκη Βίκυ τηλ:28223-40200,
Πλοκαμακη Μανόλη τηλ: 6973761676,
Αλογδιανάκη Γιώργο τηλ: 6972609521

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.