Μουσείο Τυπογραφείας

Έφτασε στη Τουρκία το νέο γεωτρύπανο DeepSea Metro-1

808x518_cmsv2_4584efc2-4d20-55d9-a506-785efc41669f-3684116Τα στενά των Δαρδανελίων πέρασε το νέο γεωτρύπανο της Τουρκίας DeepSea Metro-1 μπαίνοντας στη θάλασσα του Μαρμαρά με τη συνοδεία της τουρκικής κορβέτας Heybeliada, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης τα οποία αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα αποφασίσει για το όνομα του νέου γεωτρύπανου.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δίνουν μάλιστα και εικόνες από την πορεία του γεωτρύπανου από τα στενά του Βοσπόρου προς τη θάλασσα του Μαρμαρά και αναφέρουν ότι αύριο αναμένεται να φτάσει στα ναυπηγεία της Γιάλοβας, έξω από την Κωνσταντινούπολη όπου θα γίνουν εργασίες συντήρησής του πριν σταλεί στην Κύπρο για γεώτρηση.
Νωρίτερα το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με την τουρκική κορβέτα να συνοδεύει το γεωτρύπανο μέχρι τα στενά των Δαρδανελίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.