Μουσείο Τυπογραφείας

Ευκαιρίες χρηματοδότησης για πολιτιστικούς συλλόγους

Σημαντικές δυνατότητες χρηματοδότησης ανοίγει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Leader» σε πολιτιστικούς φορείς της ενδοχώρας των Χανίων. Η πρώτη προκήρυξη αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και το ποσοστό της χρηματοδότησης για πολιτιστικές δράσεις που μπορούν να χρηματοδοτηθούν θα κυμαίνεται από 80 έως 100%.
Τα παραπάνω επισημάνθηκαν σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Πηγές χρηματοδοτήσεων – Φορολογικά θέματα Πολιτιστικών Συλλόγων – Προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ν. Χανίων» που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου την Τρίτη.
Την ημερίδα διοργάνωσαν η τοπική εφορία Χανίων της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων (ΠΕΠΣΥ) και η Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ).

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα «Χανιώτικα νέα» της Τετάρτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.