Μουσείο Τυπογραφείας

Εφήμερα (Επ. 6)

Ο Δημήτρης Μαριδάκης, σχολιάζει και μοιράζεται σκέψεις μέσα από το podcast της εφημερίδας Χανιώτικα νέα.

Επεισόδιο
Στο 6ο podcast ο Δημήτρης Μαριδάκης οδηγεί στον ΒΟΑΚ, σκέφτεται πόσο αδύναμη είναι η στατιστική να περιγράψει τον ανθρώπινο πόνο και αναρωτιέται πότε η εξουσία και οι πολιτικοί θα βάλουν πάνω από τους αριθμούς και τα συμφέροντα των επενδυτών τη ζωή των ανθρώπων.

Επεισόδιο 5
Στο 5ο podcast ο Δημήτρης Μαριδάκης ακούει για πολλοστή φορά τους πολιτικούς να “σώζουν” τα Νεώρια, απορεί με την προσωρινή “αμνησία” τους και βλέπει το μνημείο να… μειδιά που τα αυτονόητα γίνονται αφορμή για πανηγυρισμούς.

Επεισόδιο 4
Στο 4ο podcast ο Δημήτρης Μαριδάκης αναρωτιέται πως θα είναι το Λύκειο χωρίς κοινωνικές επιστήμες και καλλιτεχνικά και βάζει με τον νου του την υπουργό Παιδείας, τον Μάνο Χατζιδάκι και την κυρά Στέλλα να συνομιλούν για την Παιδεία καθισμένοι στα θρανία ενός σχολείου…

Επεισόδιο 3
Στο 3ο podcast ο Δημήτρης Μαριδάκης εμπνέεται από την “τρύπα του Κούβελα” για να φτάσει σε δικά μας εμβληματικά έργα – εξαγγελίες που κατέληξαν… ανέκδοτα.

Επεισόδιο 2

Επεισόδιο 1

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.