Μουσείο Τυπογραφείας

“Εφυγε” ο Στέφανος Βενετάκης

image1Σε ηλικία 50 ετών “έφυγε” χθες από τη ζωή ένα δραστήριο στέλεχος του Ναυταθλητισμού, ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων, Στέφανος Βενετάκης.
Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Λέσχης, «…ένας αγαπημένος φίλος, ένα ενεργό και αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας των Χανίων, ο αγαπητός σε όλους Στέφανος Βενετάκης, έφυγε από κοντά μας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων, της οποίας διετέλεσε πρόεδρος από το 2010 έως και το 2015, ενώ το 2013 εξελέγη αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος. Υπήρξε πρωτεργάτης στη διοργάνωση αγώνων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα φουσκωτών σκαφών, αναδεικνύοντας το άθλημα και τη Λέσχη, ενώ έδωσε στα Χανιά μεγάλη προβολή σ’ Ελλάδα και εξωτερικό. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε ενεργά σε όλες τις κοινωνικές δράσεις της ΛΦΣΧ στα Χανιά, αλλά και σε όλες τις αποστολές βοήθειας στα ακριτικά νησιά. Το Δ.Σ. και τα μέλη της ΛΦΣΧ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι φίλε και εκεί που πας να έχεις ήρεμες θάλασσες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.