Μουσείο Τυπογραφείας

Αιχμές Βουλγαράκη κατά Μαλανδράκη

Αιχμές κατά του δημάρχου Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη άφησε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απ. Βουλγαράκης αναφερόμενος σε έγγραφο του δημάρχου με το οποίο ζητούσε να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει για τη στρατιωτική γέφυρα στον Αλικιανό και το οποίο φέρεται να διέρρευσε σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
«Συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο και μου ζήτησε απαντήσεις για τη γέφυρα του “Μπέλει” και διάφορα άλλα. Συνεννοηθήκαμε και του απάντησα προφορικά αλλά σήμερα είδα το έγγραφο σε μέσα ενημέρωσης. Νομίζω ότι είναι απρεπές αυτό που έκανε ο Γιάννης από τη στιγμή που τον ενημέρωσα προφορικά. Τον είχα ρωτήσει μάλιστα αν θέλει γραπτή απάντηση», σχολίασε ο κ. Βουλγαράκης.

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Ειναι κιαυτος ενας απο τους λογους που ολοκληρος ο νομος ειναι σαυτη τη κατασταση……οι εκλογες ειναι κοντα αλλα μην ελπιζετε και πολλα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.