Μουσείο Τυπογραφείας

Δράσεις για τη νόσο ALZHEIMER από το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου

Το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.), στο πλαίσιο των δράσεών του, διοργανώνει την Τρίτη 24/9/2019, ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ στο χώρο του, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Νόσου ΑLZHEIMER (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Νόσου, στις 21/09). Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη και θα πραγματοποιηθεί από την Αλεξάνδρα Τσουρουνάκη, Ψυχολόγο (Βsc,C.b.t.) του Κέντρου Αlzheimer, τεστ μνήμης. Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2821009030.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 23/9/2019, στις 11.45, θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου, αναφορικά με την κινητή μονάδα ενημέρωσης του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., ως ανοιχτό σταθμό ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης για την κοινότητα.

(φωτό αρχείου)

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.