Μουσείο Τυπογραφείας

Δράση στο Μουσείο Σχολικής Ζωής

26 xamhlaaaaΚάλεσμα στο πλαίσιο της δράσης: “Ψηφίδες δύναμεις” απευθύνει ο Σύλλογος Φίλων του Σχολείου Μουσικής Ζωής σε πρόσωπα, συλλογικότητες, αρχές και κατοίκους για τις 26 Ιουνίου στο Μουσείο  στα Νεροκούρου. Την ίδια μέρα αναμένεται η απολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου εφόσον δεν υπάρξει απαρτία στη γενική συνέλευση που συγκαλείται σήμερα στις 6 μ.μ. – 9 μ.μ.  στο χώρο Δραστηριοτήτων του  Μουσείου Σχολικής Ζωής στο δημοτικό διαμέρισμα Νεροκούρου Χανίων. Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:
Απολογισμός δραστηριοτήτων 2018, Οικονομικός απολογισμός, Προγραμματισμός δράσεων 2019-2020, εγγραφή νέων μελών.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης που προγραμματίζεται για  την Τετάρτη 26 Ιουνίου τις ώρες 18.00-21.00 προσκαλούνται πρόσωπα και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και τοπικών αρχών, πολίτες και κάτοικοι της περιοχής  να παρευρεθούν  συμβάλλοντας  με τις προτάσεις  και τις ιδέες τους στη συνέχεια του έργου του Μουσείου. αλλά και συμβολικά να τοποθετήσουν ψηφίδες στο συλλογικό ψηφιδωτό  που έχει ξεκινήσει στο πλαίσιο της δράσης «ΨΗΦΙΔΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ»
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.
Την ανακοίνωση υπογράφει για το Δ.Σ. η πρόεδρος Μαρία Α. Δρακάκη.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.