Μουσείο Τυπογραφείας

Δράση και ευχαριστίες στον Ορειβατικό

Το βράδυ της Δευτέρας 17ης Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) επραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, για την παρουσίαση ενός μέρους από τις θαυμαστές δραστηριότητες του Ορειβατικού Χανίων και κυρίως για να απονεμηθούν τα διπλώματα της Σχολής Ορειβασίας και Σχολής Αναρρίχησης νεαρών ορειβατών, καθώς και της σχολής σπηλαιολογίας και της σχολής Canyoning.
Κατά την εκδήλωση αυτή προεβλήθησαν μικρά βίντεο από τις θαυμαστές δραστηριότητες σε σπήλαια, βουνά, μέχρι την κορυφή του Καυκάσου και στο Κιργιστάν στα 7.000 μ., έως την κορυφή.
Στ’ αλήθεια, αν και 66 χρόνια μέλος του Ορειβατικού, έμεινα κατάπληκτος από τον μεγάλο αριθμό κοριτσιών και αγοριών που δραστηριοποιούνται μέσα στον Ορειβατικό και σε όλες τις δράσεις του. Μια μεγάλη και άξια γενιά που βρήκαν στο βουνό, στη σπηλιά, στα φαράγγια, και γενικά στη φύση, μια απέραντη ομορφιά και χαρά και γι’ αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον τόσο δραστήριο πρόεδρο του Συλλόγου Σταύρου Μπαδογιάννη και τον γεν. γραμματέα Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, μα και όλο το Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον φίλο έφορο σπηλαιολογίας Γιώργο Μαζωνάκη για την αγάπη και την τιμή που με περιέβαλλαν προσωπικά καθώς και τον από 70 χρόνια μέλος του Ε.Ο.Σ. και φανταστικό φίλο Χρήστο Χουλιόπουλο.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το πλήθος των ορειβατών κάθε ηλικίας που βρέθηκαν στην εκδήλωση για την αγάπη που εκδήλωσαν για τον γέρο Πλυμάκη.
Με συγκίνηση, αγάπη και ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και τον καινούριο χρόνο.

Αντώνης Πλυμάκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.