Μουσείο Τυπογραφείας

Δράσεις στα Χανιά από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ

Μια σειρά από παρεμβάσεις και περιοδείες οργανώνουν το επόμενο διάστηκα στα Χανιά οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την τομεακή επιτροπή Χανίων.
Ειδικότερα, η κομματική οργάνωση τουρισμού-επισιτισμού, οργανώνει περιοδεία στα επισιτιστικά καταστήματα την Πέμπτη, ενώ την Τρίτη πραγματοποίησε περιοδεία στα ξενοδοχεία. Οι κομματικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών χθες περιόδευσαν στις διευθύνσεις εκπαίδευσης και σε φροντιστήρια της πόλης των Χανίων. Επίσης χθες, η τομεακή οργάνωση Χανίων της ΚΝΕ οργάνωσε παρέμβαση με μικροφωνική στο παλιό λιμάνι των Χανίων.
Τέλος, οι εργατικές οργανώσεις της ΚΝΕ οργανώνουν σύσκεψη-συζήτηση στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 6 μ.μ. Η συζήτηση θα γίνει στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας της ΚΝΕ για τους νέους εργαζόμενους με τίτλο: « Οι “αφανείς ήρωες” να γίνουν πρωταγωνιστές!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.