Μουσείο Τυπογραφείας

Δώρο ζωής από έναν σεμνό “Άγιο Βασίλη”

sofoylakismixalis2Το όνομά του είναι Μιχάλης Σοφουλάκης, είναι υπάλληλος της φυλακής Αλικαρνασσού και η ιστορία του δημοσιοποιήθηκε “παρά τη θέλησή” του, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι φίλοι του.

Είναι δότης μυελού των οστών και αυτές τις γιορτινές μέρες, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να του δοθεί η δυνατότητα, να προσφέρει ένα δώρο ζωής σε μια κοπέλα που χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση.

Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, ο Μιχάλης ειδοποιήθηκε ότι είναι συμβατός με την ασθενή και θα πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα για εξετάσεις..
“Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ ούτε μια στιγμή. Οι εξετάσεις έδειξαν συμβατότητα
100%. Αν όλα πάνε καλά, η μεταμόσχευση θα γίνει στην Αθήνα τις επόμενες εβδομάδες” αναφέρει ο ίδιος στην εφημερίδα Πατρίς και την Άννα Κωνσταντουλάκη, στην οποία – όπως επισημαίνεται – ” από σεμνότητα, μίλησε με δυσκολία”.

Στο ερώτημα πώς αισθάνεται κάποιος που βοηθάει έναν άγνωστο σε αυτόν άνθρωπο
που κινδυνεύει να πεθάνει, απάντησε: “Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Τώρα
που είμαι στην Αθήνα βλέπω τους αρρώστους, τους ανθρώπους που πάσχουν από
λευχαιμία και περιμένουν με αγωνία έναν συμβατό δότη για να σωθούν. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματά μου, είμαι πολύ φορτισμένος. Το μόνο που εύχομαι είναι να
πάνε όλα καλά και να σωθεί ένας άνθρωπος”.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.