Μουσείο Τυπογραφείας

ΔΗΠΕΘΕΚ… όπως λέμε ελίτ

3Αυτό το καλαμπαλίκι με το ΔΗΠΕΘΕΚ πρέπει να σταματήσει αμέσως. Το δικό μας θέατρο είναι χωρίς Καλλιτεχνικό Διευθυντή, χωρίς προγραμματικές συμβάσεις, δίχως την “ανάσα” του στην ενδοχώρα της Κρήτης.
Το θέατρο φέτος υπολείπεται κατά πολύ… του συλλογικού οράματος. Οι τοπικές ηγεσίες αρκούνται σε μια ανακύκλωση έωλων επιχειρημάτων που καταπίπτουν από ένα τσουνάμι κοινής λογικής.
Συνήθως ερωτήματα στον δημόσιο διάλογο, θέτει η κοινή λογική και η συνειδητή κοινή ηθική. Απλά οι θεατρόφιλοι ρωτούν: «Γιατί δεν πάει Κάνδανο και Ζωνιανά το θέατρο;» .«Τι θα γίνει με τις συμβάσεις;». Θα πάμε, απλά, μια ωραία εκδρομή με το φεστιβάλ Αθηνών. Με την θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή τι γίνεται;
Το θέατρο είναι κοινό αγαθό. Ως εκ τούτου δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση, δεν παζαρεύεται. Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτές τις επιδιώξεις;
Θα επιμείνουμε…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.