Μουσείο Τυπογραφείας

Δημοτικού Συμβουλίου ανάγνωσμα

02a

[3 στα 3] Τρίτο σερί Δημοτικό Συμβούλιο στα Χανιά που επικρατεί χάος, με το προεδρείο να αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι ότι και τη Δευτέρα πολλές φορές έχασε την ψυχραιμία του ο κ. Δαμιανάκης (φωτ.) επιχειρώντας με φωνές να επιβληθεί στις φωνές. Ο ίδιος βέβαια τόνισε την ανάγκη αλλαγής του κανονισμού, θεωρώντας προφανώς ότι έτσι θα μειωθούν οι σκοτούρες του. Αρκεί άραγε αυτή η αλλαγή;

[Αμφιθέατρο] Παρακολουθώντας πάντως τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, είναι προφανές ότι το κλίμα είναι πάρα πολύ άσχημο και μπορεί να φτιάξει μόνο αν συνειδητοποιήσει ο κ. Σημανδηράκης σε τι ακριβώς όργανο πλέον απευθύνεται. Ρητορική και ύφος φοιτητικής παράταξης, δεν ταιριάζουν στο δημοτικό συμβούλιο. Προφανώς και δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο Παπαδογιάννης και Αρχοντάκης αλλά και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων. Λογική η “έκρηξη” του Αρχοντάκη, σοφή η αποχώρηση Παπαδογιάννη και δείγμα της απαράδεκτης κατάστασης.

Screenshot 2019-10-09 at 09.50.13

[Θαυμαστής] Φανατικός πάντως θαυμαστής της νέας δημοτικής αρχής είναι ο κ. Σαρρής (φωτ.). Το επαναλάμβανε σε κάθε ευκαιρία και μαζί του και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του κ. Λιβάνιος. Χαρακτηριστικό είναι πως όταν εντάθηκε η πίεση στη συνεδρίαση, κι ενώ κανείς από τους συμβούλους της δημοτικής Αρχής δεν πήρε το λόγο, ο κ. Σαρρής ήταν αυτός που έσπευσε να δώσει δίκιο στην παράταξη Σημανδηράκη. Oταν ρωτήθηκε γιατί δεν κάνει σύμπραξη μαζί του εκνευρίστηκε και στο τέλος κατήγγειλε για «συναλλαγή» αυτούς που «πάνε από τη μια παράταξη στην άλλη».

[ΔΕΥΑΧ… και βαχ] Για πολιτικές συναλλαγές βέβαια είχε μιλήσει και ο Παπαδογιάννης στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, υποστηρίζοντας τότε, ότι θα δίδονταν θέσεις ευθύνης σε στελέχη της παράταξης Δαμιανάκη. “Κακός χαμός” είχε γίνει τότε κι έπεσαν να τον φάνε. Τελικά τη Δευτέρα ανακοινώθηκε διά στόματος Σημανδηράκη μια θέση ευθύνης. Ο λόγος για την προεδρία της ΔΕΥΑΧ, που όπως ανακοινώθηκε πάει στην κα Χρυσούλα Χατζηδάκη, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο με την παράταξη Δαμιανάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.