Μουσείο Τυπογραφείας

Δήλωση Σκαμνάκη – Υποψήφιου Βουλευτή Χανίων με το ΜεΡΑ25

Screenshot 2019-06-19 at 9.07.08 PMΔήλωση αναφορικά με την υποψηφιότητά του εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το ΜέΡΑ25, αν. Καθηγητής του Α.Π.Θ. Αντώνης Σκαμνάκης. Αναλυτικά αναφέρει:

«Σήμερα κατέθεσα επίσημα την υποψηφιότητα μου για τους βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με το ΜεΡΑ 25 στην εκλογική ενότητα Χανίων.
Η κοινωνία μας εξακολουθεί και περνά μία περίοδο κρίσης και φτωχοποίησης ενώ η διεθνή επιτήρηση και έλεγχος από τους επονομαζόμενους «δανειστές» σε συνεργασία με τους εγχώριους ολιγάρχες έχουν οδηγήσει τις νέες και τους νέους μας στην μετανάστευση και την μαζική ανεργία.
Η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια των Ελλήνων έχει καταρρακωθεί ενώ η λαϊκή κυριαρχία έχει συρρικνωθεί δραματικά. Ο δημόσιος πλούτος εκποιείται συστηματικά υπονομεύοντας ακόμα και την ίδια την κρατική υπόσταση της χώρας.
Αυτή η κατάσταση πρέπει να ανατραπεί διαμέσου ενός ριζοσπαστικού προγράμματος ρήξης και πολιτικής ανυπακοής το οποίο θα είναι ρεαλιστικό και μεταβατικό προς μία κοινωνία που όλοι ονειρευόμαστε. Ένα κοινωνικό πρόγραμμα άμεσα εφαρμόσιμο που θα οδηγεί:
Στην αύξηση των μισθών και των συντάξεων
Στη δραστική μείωση της υπερφορολόγησης στα φτωχά και μικρομεσαία στρώματα του πληθυσμού
Στη δημιουργία θέσεων εργασίας για τις νέες και τους νέους με ανθρώπινους μισθούς
Στη κατάργηση του μηχανισμού εκποίησης του δημόσιου πλούτου, του επονομαζόμενου Υπερταμείου.

Στον κοινωνικό έλεγχο των τραπεζών και τη δημιουργία μίας αναπτυξιακής τράπεζας δημόσιου χαρακτήρα που θα υποστηρίξει τις δανειακές ανάγκες με γενναία διαγραφή των δανείων των υπερχρεωμένων συμπολιτών μας αλλά και τη στήριξη σε νεανικές και γυναικείες πρωτοβουλίες.

Την υπεράσπιση και αναβάθμιση του δημόσιου Πανεπιστήμιου και της δωρεάν εκπαίδευσης

Την αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας και την δωρεάν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στην κατάργηση των αποικιακών συμβάσεων για τα περιφερειακά αεροδρόμια, τον ΟΣΕ και άλλων οργανισμών στρατηγικής σημασίας όπως τα λιμάνια, η ενέργεια και το νερό.

Στον οριστικό τερματισμό του διεθνούς οικονομικού ελέγχου και την ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών

Το κομματικό σύστημα μετεκλογικά θα μετασχηματιστεί με την είσοδο του ΜεΡΑ25 στη Βουλή. Αυτό που προέχει είναι να δημιουργηθεί ένα μεγάλο κοινωνικό και ριζοσπαστικό πολιτικό μέτωπο όπου θα φέρει τους πολίτες στο προσκήνιο και θα δώσει στη νέα γενιά ελπίδες και προοπτικές».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.