Μουσείο Τυπογραφείας

Δίκη για τον θάνατο δικυκλιστή στο Μόδι

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου ενός 59χρονου οδηγού δικύκλου τον Ιούλιο του 2014 στο Μόδι του Δήμου Πλατανιά. Ο 59χρονος σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχασε τη ζωή του όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε διολίσθησε στο οδόστρωμα στο οποία είχαν το προηγούμενο διάστημα ολοκληρωθεί εργασίες για την τοποθέτηση δικτύου αποχέτευσης.

Κατηγορούμενοι είναι ο Διευθύνων σύμβουλος , ο εργοδηγός και ο υπεύθυνος ασφαλείας της εργοληπτικής εταιρείας που κατασκεύασε το έργο. Και οι τρεις δήλωσαν την αθωότητα τους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας υπήρχαν αυλακώσεις, φερτά υλικά και δεν υπήρχε η κατάλληλη σήμανση με αποτέλεσμα ο οδηγούς που κινούνταν με κατεύθυνση τον Πλατανιά να διολισθήσει στην άσφαλτο και να υποστεί βαριές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του.

Η δίκη ξεκίνησε χθες με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας και θα συνεχιστεί στις 26 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.