Μουσείο Τυπογραφείας

“Διηγήματα του χωριού και της στάνης”

Με την συμμετοχή πλήθους  Κισαμιτών και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η παρουσίαση του  νέου βιβλίου του μέλους της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Χανίων  Δημήτρη Τυραϊδή που έχει τίτλο ”Διηγήματα του χωριού και της στάνης”.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που  αναφέρεται στα  ήθη και τα έθιμα του τόπου καταγωγής του, της Ρούμελης,  μέσα από πραγματικές ιστορίες που διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια των παιδικών του χρόνων.
Η εκδήλωση έγινε στο Φαλδάμειο Ίδρυμα και ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Κισάμου και της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών . Τελούσε δε υπό την αιγίδα  της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου της  UNESCO.
Το βιβλίο παρουσίασε η Πρόεδρος της ΕΠΔ  Ζαχαρένια Σημανδηράκη. Αποσπάσματα διάβασαν η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελευθερία Κατσιφαράκη και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Νικολακάκης. Ρίμα αφιερωμένη στον συγγραφέα διάβασε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΔ  Μαίρη Σκαμνάκη-Κουτρούλη. Χαιρετισμούς απεύθυναν  ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης και η Αντιδήμαρχος Καίτη Πατερομιχελάκη-Νικολακάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.