Μουσείο Τυπογραφείας

Διεθνής διαγωνισμός πολυμέσων για την οδική ασφάλεια

Το δικό τους μήνυμα ενάντια στη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων μπορούν να στείλουν μαθητές και φοιτητές που θα λάβουν μέρος στον 4ο διεθνή διαγωνισμό πολυμέσων με θέμα “Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια”. Τον διαγωνισμό διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων “Ο Άγιος Χριστόφορος”, με την αρωγή των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι συμμετέχοντες θα υποβάλλουν τις δημιουργίες τους, που μπορούν να έχουν τη μορφή βίντεο, αφίσας ή ηχητικών μηνυμάτων, από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Οκτωβρίου 2017 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα polentaspark@hotmail.com και agonizomai.odiki.asfaleia@gmail.com

Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τη δράση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης “Ο Άγιος Χριστόφορος” στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.polentaspark.gr/agonizomai-odiki-asfaleia ή στο τηλέφωνο 6939241906

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Τρίτη εκ μέρους των διοργανωτών του διαγωνισμού ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απ. Βουλγαράκης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων “Ο Άγιος Χριστόφορος” Σταύρος Πολέντας, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Χρύσα Χαριτάκη και η υπεύθυνη δραστηριοτήτων δραστηριοτήτων Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων Ελένη Καβαζίδου, επισημάνθηκε η ανάγκη για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών δράσεων προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε από τους διοργανωτές, το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει προσπάθεια να θέσουν υπό την αιγίδα τους τον 4ο διεθνή διαγωνισμό πολυμέσων με θέμα την οδική ασφάλεια, η Βουλή των Ελλήνων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.