Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού στα Χανιά

dancedaysΔιεθνές φεστιβάλ σύγχρονου χορού θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά από σήμερα έως τις 28 Ιουλίου.
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «και φέτος 17-28 Ιουλίου θα δοθεί στα Χανιά το καθιερωμένο πλέον ραντεβού σύγχρονου χορού! 100 χορογράφοι και χορευτές από την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία θα ταξιδέψουν στα Χανιά για να παρουσιάσουν τα έργα τους, να διδάξουν και να χορέψουν σε διάφορα σημεία της πόλης.
Ένα πρόγραμμα 12 ημερών με 17 παραστάσεις, 17 σεμινάρια, διαλέξεις, δράσεις στην πόλη, προβολές ταινιών χορού και έκθεση φωτογραφίας με στόχο να φέρει τον χορό στην καρδιά της πόλης και των ανθρώπων.
Φέτος το Dance Days Chania είχε τη τιμή να λάβει την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ποιότητας (EFFE Label 2017-2018). Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Σύλλογο Εκφραστικού Χορού “Συν-Κίνηση”, τον Δήμο Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Συνεργαζόμενοι φορείς είναι το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων και το Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων. Επίσης, για πρώτη χρονιά, επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».
Το σημερινό  πρόγραμμα έχει ως εξής:
-12:00 – 12:15, Δράση στην πόλη | Δημοτική Αγορά Χανίων
Diego de la Rosa [Spain- Germany],  Prisoner of his happiness
-18:30 – 20:30, Δράση στην πόλη | Περιοχή Σπλάντζιας
Δημήτριος Μυτιληναίος & συνεργάτες [Greece],  drifting experiment
-21:30, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
ZfinMalta Dance Ensemble – Αθανασία Κανελλοπούλου [Malta& Greece],  RU(i)NS
Τιμές εισιτηρίων: 12ευρώ κανονικό | 9ευρώ προπώληση- φοιτητικό- ανεργίας- πολυτέκνων

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.