Μουσείο Τυπογραφείας

Διεθνές Φεστιβάλ ποίησης

Από χθες και έως τις 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης (Aναγνώσεις ποίησης & εργαστήρια).
Το φεστιβάλ οργανώνει η  Διεθνής Ομάδα Ποίησης Χανίων η οποία, όπως ανακοίνωσε, υποδέχεται τη βραβευμένη Αγγλίδα ποιήτρια και θεατρική συγγραφέα Alyson Hallett και τον ποιητή/φωτογράφο Κυριάκο Συφιλτζόγλου.
Το Φεστιβάλ αποτελείται από ένα διήμερο δίγλωσσων εκδηλώσεων (Αγγλικά-Ελληνικά, 5-6/9) με αναγνώσεις ποίησης, δημιουργικά εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά καθώς και μια παράλληλη έκθεση φωτογραφίας (2-7/9) με τον τίτλο «Πιθανότητα αίματος» του Κυριάκου Συφιλτζόγλου.  Το Φεστιβάλ και η Έκθεση είναι ανοιχτά για το κοινό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
•Την Πέμπτη: 11 π.μ.: – 1 μ.μ.: Δημιουργικό Εργαστήρι για Παιδιά.
Παράλληλα, ατομικές συνεδρίες με συμβουλές πάνω σε ποιήματα των ενδιαφερόμενων με την ποιήτρια Alyson Hallett στα Αγγλικά. 7 μ.μ. – 9 μ.μ.:  Αναγνώσεις και συζήτηση με τους καλεσμένους ποιητές Alyson Hallett και Κυριάκος Συφιλτζόγλου.
•Την Παρασκευή: 11 π.μ. – 1 μ.μ.: Εργαστήρι ποίησης για ενήλικες με την Αlyson Hallett.  7 μ.μ. – 8 μ.μ.: Αναγνώσεις ποίησης από μέλη της Διεθνής Ομάδας Ποίησης Χανίων. 8 μ.μ. – 9 μ.μ.: Βραδιά οpen Mic.
Όλη την εβδομάδα (2-7 Σεπτεμβρίου) παράλληλη έκθεση φωτογραφίας, μια ποιητική σύνθεση λόγου και εικόνας, του Κυριάκου Συφιλτζόγλου στο ΚΑΜ, 19.00-21.00.
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και η Έκθεση φωτογραφίες είναι με ελεύθερη είσοδο. Η έκθεση θα βρίσκεται στο ισόγειο του ΚΑΜ και το Φεστιβάλ στο 2ο όροφο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.