Μουσείο Τυπογραφείας

Διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ξεκίνησε στα Χανιά το 2ο Chania International Photo Festival. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι και τις 24 Αυγούστου.
Οπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιείται αύριο Φωτογραφικός Μαραθώνιος με την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων και την παραλαβή των βραβείων να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.
Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στο ΚΑΜ εσπερίδα με θέμα: “Φωτογραφία, Πνευματική Ιδιοκτησία και Προσωπικά Δεδομένα” με ομιλητές τους: Νίκο Αποστολόπουλο, επίκουρο Καθηγητή στο Τμήμα Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών, Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλέξανδρο Βούτσα (διδάσκει στην Καλών Τεχνών στο Εργαστήρι Φωτογραφίας), Σπύρο Τάσση, δικηγόρο LLM, Πρόεδρο Ένωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικότητας.
Την Τρίτη 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί workshop στην περιοχή των Ταμπακαριών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.