Μουσείο Τυπογραφείας

Διασυλλογικοί Αγώνες Κ18: Νέα μεγάλη βολή από Τζατζιμάκη

Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε η Αφροδίτη Τζατζιμάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) στη σφυροβολία, στη διάρκεια των Διασυλλογικών Αγώνων Κ18, που διεξάγονται στα Χανιά. Η νεαρή αθλήτρια του Κωστή Παπαμαρκάκη έστειλε τη σφύρα στα 62.65 μ. και βελτίωσε το 61.60 μ., που είχε σημειώσει στη διάρκεια των αγώνων “Κνώσεια 2020”. Η 15χρονη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Φεστιβάλ Ρίψεων, «Μανώλης Μανωλόπουλος» την Τετάρτη (8/7) στην Τρίπολη.

Στο όμιλο που έγινε χθες στα Γιάννενα, η Σοφία Ράπτη (ΑΓΣΙ) ήταν αυτή που ξεχώρισε, αφού «προσγειώθηκε» στα 12.80 μ. (1,9) στο τριπλούν, επίδοση που θα της έδινε το δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, αν αυτό δεν είχε αναβληθεί λόγω της Πανδημίας του ιού covid-19 και παράλληλα αποτελεί νέο ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 12.33 μ. από πέρυσι. Η νεαρή ήταν νικήτρια και στο μήκος με το επίσης καλό 5.88 μ. (-0,1).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.