Μουσείο Τυπογραφείας

Διανομή προϊόντων ετήσιας ατομικής υγιεινής σε ανήλικα κορίτσια

Screenshot 2019-09-12 at 09.33.53Ο Δήμος Χανίων, Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» θα διανείμουν όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση,  δωρεάν προϊόντα ετήσιας ατομικής υγιεινής σε ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 12-18 ετών, στο πλαίσιο της εκστρατείας #MinEisaiApousa της Always.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στόχος της εκστρατείας είναι να διασφαλίσει πως κανένα κορίτσι δεν θα χάσει το σχολείο, λόγω της έλλειψης γυναικείων προϊόντων υγιεινής, όπου κι αν βρίσκεται.

Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 10:30 έως τις 12:30 στο Δημαρχείο Χανίων, Κυδωνίας 29, στον α΄ όροφο.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω δράσης πάνω από 200 κορίτσια δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων και των εξυπηρετούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν προϊόντα γυναικείας ατομικής υγιεινής για έναν ολόκληρο χρόνο»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.