Μουσείο Τυπογραφείας

Διαμόρφωση περιπατητικής διαδρομής στους Αγ. Αποστόλους

Στο κοινό παραδόθηκε και επίσημα την Τρίτη ο περιπατητικός διάδρομος που διατρέχει περιμετρικά το άλσος των Αγίων Αποστόλων. Το έργο που είχε ολοκληρωθεί από τον Οκτώβριο του 2017 είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές από την τελευταία ισχυρή νεροποντή με συνέπεια να καθυστερήσει για μερικούς μήνες η παράδοσή του καθώς έπρεπε να εκτελεστούν εργασίες επισκευής.

Στο άλσος των Αγίων Αποστόλων βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μαζί με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για να παραλάβουν και τυπικά το έργο.
«Σκεφτήκαμε πριν από δύο χρόνια ως Δημοτική Αρχή ότι αυτός ο χώρος θα πρέπει να υπηρετεί τις ανάγκες των ανθρώπων που τον επισκέπτονται και έτσι αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε κατάλληλα την άτυπη διαδρομή που είχε χαραχθεί από τους ανθρώπους που έκαναν τζόκινγκ στην περιοχή. Έτσι πήραμε τις άδειες και με ένα φιλικό για το περιβάλλον τρόπο -χρησιμοποιώντας πατημένο χώμα- διαμορφώσαμε μια διαδρομή μήκους περίπου 800 μ. και πλέον ο κόσμος μπορεί να την απολαμβάνει», δήλωσε ο κ. Βάμβουκας, ενώ διευκρίνισε ότι το συνολικό ποσό της αρχικής εργολαβίας αλλά και των επισκευαστικών εργασιών ανήλθε σε 34.000 ευρώ.

Συνεχίζοντας ο κ. Βάμβουκας τόνισε ότι το έργο αυτό ήρθε πλαισιώσει την εγκατάσταση των οργάνων γυμναστικής ανοιχτού χώρου που έχει ήδη γίνει, ενώ προγραμματίζονται ακόμα να τοποθετηθεί φωτισμός περιμετρικά της περιπατητικής διαδρομής με ιδίους πόρους του Δήμου Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.