Μουσείο Τυπογραφείας

Διακρίθηκε ο Α.Σ. ΑμεΑ “Αρίων” Χανίων σε ποδηλατικούς αγώνες

Στο αεροδρόμιο του Τυμπακίου διοργανώθηκε και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ, ενώ παράλληλα έγινε και το ευρωπαϊκό κύπελλο C1 ποδηλασίας, αγώνες στους οποίους πήρε μέρος με ιδιαίτερη επιτυχία και ο Α.Σ. ΑμεΑ “Αρίων” Χανίων.
Συγκεκριμένα, την 1η ημέρα έγινε η ατομική χρονομέτρηση, όπου ο Βολάνης Βαγγέλης πήρε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Τ1 τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όσο και στο ευρωπαϊκό κύπελλο, ο Αρβανίτης Αθανάσιος ήταν 2ος στην κατηγορία ID στο πανελλήνιο, ο Παραδομενάκης Νικόλας 3ος στην κατηγορία ID στο πανελλήνιο, ενώ στο τάντεμ (tandem) η Τσιχλάκη Ευαγγελία με οδηγό την Τζομπανάκη Κατερίνα, ήταν 1ες στο πανελλήνιο και 2ες στο ευρωπαϊκό στην κατηγορία Β’.
Την επομένη διεξήχθη ο αγώνας αντοχής, με τον Βολάνη να παίρνει ακόμη δυο χρυσά, ο Αρβανίτης ήταν επίσης 2ος στο πανελλήνιο
, ο Παραδομενάκης 3ος στο πανελλήνιο και οι Τσιχλάκη/Τζομπανάκη πήραν 1η θέση στο πανελλήνιο και τη 2η στο ευρωπαϊκό.
Αρχηγός της αποστολής στην πόλη του Ηρακλείου ήταν ο Αντώνης-Γιάννης Βαρδάκης και συνοδός ο προπονητής Μανώλης Μεντάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.