Μουσείο Τυπογραφείας

Διάκριση για Χανιώτη φωτογράφο

Ένα ακόμη παγκόσμιο βραβείο για τον ταλαντούχο Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή τη φορά από το Μαυροβούνιο.
O Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε στο “NSAPK CIRCUIT 2016 – 1st Circular Exhibition of Photography” που διοργανώθηκε από τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Αυτό αποτελεί διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America) και της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).
Ο Νίκος Μπασιάς, συμμετείχε στην κατηγορία “Portrait – Πορτραίτο” όπου με τη φωτογραφία “Expectation – Προσδοκία” κατακτά το Χάλκινο βραβείο “Salon Bronze Medal”.
Η απονομή του βραβείου θα γίνει στις 21 Μαΐου 2016 στην πόλη Podgorica – Ποντγκόριτσα, την πρωτεύουσα του όμορφου Μαυροβούνιου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.