Μουσείο Τυπογραφείας

Διακοπή κυκλοφορίας στη σήραγγα Τοπολίων & από Σκινέ έως Αγ. Ειρήνη

Λόγω των τεράστιων ποσοτήτων νερού που τρέχουν από τις πλαγιές διακόπτεται, όπως ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια Χανίων η κυκλοφορία στη σήραγγα Τοπολίων μέχρι νεωτέρας, καθώς επίσης και λόγω τεράστιων κατολισθήσεων διακόπτεται η κυκλοφορία από Σκινέ-Πρασέ- Σέμπρωνα-Αγ. Ειρήνη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κισσάμου «ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει ότι ο δρόμος από Τοπόλια έως Μύλους της Τ.Κ. Βλάτους είναι κλειστός λόγω της συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού στην περιοχή.
Επιπλέον, όλες οι κατοικίες που βρίσκονται παραπλεύρως του Τυφλού Ποταμού από τον Κατσοματάδο έως και Καλουδιανά να είναι σε ετοιμότητα διαφυγής και απομάκρυνσης από τις οικίες, λόγω υπερχείλισης του ποταμού.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ή αυτοί που μετακινούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τηρώντας κατά τη μετακίνησή τους χαμηλές ταχύτητες.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.