Μουσείο Τυπογραφείας

Διαγωνισμός Ψαρέματος με καθετή από βάρκα στη Νέα Χώρα

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Νέας Χώρας Χανίων, διοργανώνει την Κυριακή 21 Ιουνίου από τις 7:30 το πρωί έως τις 12:30 διαγωνισμό ψαρέματος καθετής από βάρκα.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και ατομική καθώς δεν επιτρέπεται η ομαδική συμμετοχή. Κάθε διαγωνιζόμενος επιτρέπεται να ψαρέψει μέσα στον κόλπο των Χανίων, μόνο με καθετή. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν παραγάδια ή σύρτες.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «ο κάθε συμμετέχοντας δηλώνει και τη βάρκα που θα λάβει μέρος. Η βάρκα δεν είναι απαραίτητο να είναι δικιά του, μπορεί να φιλοξενηθεί και σε άλλη βάρκα. Οπότε εάν σε μία βάρκα επιβαίνουν πάνω από ένα άτομο, τα αλιεύματα ζυγίζονται και διαιρούνται με όσα άτομα είναι δηλωμένα στο σκάφος. Παιδιά έως 14 χρονών δεν προσμετρούνται.»
Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται από τις 7:15 μέσα στις βάρκες τους, οι οποίες θα είναι μέσα στο λιμάνι της Νέας Χώρας και ο διαγωνισμός θα ξεκινήσεις στις 7:30 με ηχητικό σήμα. Στις 12:30 οι βάρκες με τους διαγωνιζόμενους θα πρέπει να έχουν επιστρέψει στο λιμάνι της Νέας Χώρας καθώς όποια βάρκα μπει μετά τις 12:30 θα ακυρώνεται από τον διαγωνισμό.

Ο διαγωνιζόμενος με τα βαρύτερα αλιεύματα αλλά και εκείνος με το μεγαλύτερο αλίευμα θα κερδίσουν από ένα κύπελλο και έπαινο συμμετοχής ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικό και έπαινο συμμετοχής.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «μετά το τέλος των βραβεύσεων όλα τα αλιεύματα συγκεντρώνονται, καθαρίζονται, μαγειρεύονται και τρώγονται από τους παρευρισκόμενους δωρεάν. Το κάθε άτομο που κάθεται στο τραπέζι επιβαρύνεται μόνο με το ποτό ή το αναψυκτικό που θα πάρει από το Σύλλογο».

Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλέφωνο 6942410411ή στα γραφεία του συλλόγου στο λιμανάκι της Νέας Χώρας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.