Μουσείο Τυπογραφείας

Διαδήλωση ΚΚΕ στα Χανιά ενάντια στα νέα μέτρα

DSCN6572Με συλλαλητήριο στην πλατεία Αγοράς και πορεία στο κέντρο της πόλης κορυφώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και στα Χανιά η εξόρμηση του ΚΚΕ ενάντια στο νέο πακέτο μέτρων που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Παράλληλα το ΚΚΕ κάλεσε σε συμπόρευση το λαό ώστε μέσα από σωματεία και συλλόγους να αντιπαλέψει τη νέα αυτή συμφωνία που αποτελεί μία ακόμα λεηλασία στα λαϊκά εισοδήματα.
Οπως τόνισε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Ν. Χανίων του ΚΚΕ
Αλέκος Μαρινάκης: “Τα συλλαλητήρια που πραγματοποιούμε σήμερα στα Χανιά και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι το αποκορύφωμα των εξορμήσεων και περιοδειών που κάναμε στους χώρους δουλειάς, στα χωριά και αλλού σε όλη τη χώρα. Η νέα συμφωνία που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το ΔΝΤ, την ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα φέρει νέα λεηλασία στα λαϊκά εισοδήματα και νέα δεινά με μείωση των μισθών και των συντάξεων και την μείωση του αφορολόγητου. Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικροεπαγγελματίες όλο τον λαό να αντισταθεί μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους του και γενικά με κάθε πρόσφορο μέσο να αντιπαλέψει την νέα συμφωνία. Να βρεθούν όλοι στο δρόμο και να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στην πάλη ενάντια σε αυτή την πολιτική και να προχωρήσει σε κοινωνική συμμαχία για την έξοδο από την ΕΕ σταματώντας το ξεπούλημα της λαϊκής περιουσίας όπως με το αεροδρόμιο των Χανίων. Να παλέψουμε και να συσπειρωθούμε για μία άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο”.
Ανάλογες συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις έγιναν από το ΚΚΕ και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.