Μουσείο Τυπογραφείας

Δεν χωρούν άλλες καθυστερήσεις!

Το Υπουργείο Υποδομών αναλαμβάνει να “τρέξει” τους διαγωνισμούς με τη διαδικασία του “κατ’ επείγον” για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων σε Σταλό, Γαλατά, Πέρα Πλατάνι, Καλάμι αλλά και Μεγάλα Χωράφια όπως ξεκαθάρισε την περασμένη εβδομάδα από τα Χανιά ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης.
Στη σύσκεψη στην Περιφέρεια η σχετική ανακοίνωση του υπουργού έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους παριστάμενους καθώς η εκτίμησή τους ήταν ότι το Υπουργείο θα μπορεί λόγω εξειδικευμένου προσωπικού να προχωρήσει πιο γρήγορα τις διαδικασίες ωστόσο αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε στην πράξη!
O Ο.Α.Κ. που εκπονούσε τις σχετικές μελέτες είχε διαβεβαιώσει ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου οι παρεμβάσεις μπορούν να έχουν ολοκληρωθεί και ο Βόρειος Οδικός Αξονας να έχει δοθεί σε χρήση χωρίς τα προβλήματα που προέκυψαν μετά την 1η Ιανουαρίου και τις συνεχείς κατολισθήσεις. Για αυτό και επιβάλλεται το Υπουργείο να προχωρήσει τάχιστα τις διαδικασίες και για το σκοπό αυτό είναι αναγκαίο να υπάρξει διαρκής πίεση από τους τοπικούς φορείς ώστε να αντιληφθούν πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υποδομών ότι δεν χωρούν άλλες καθυστερήσεις.

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Εκλογες ερχονται…..και το Ελληνικο κρατος τρεχει,αλλωστε ειναι η μονη περιοδος, αυτη των εκλογων που το κανει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.