Μουσείο Τυπογραφείας

Δεύτερος θάνατος στα Χανιά από Η1Ν1

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 49χρονος στα Χανιά που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο από τον ιό της γρίπης Η1Ν1.

Το συμβάν επιβεβαίωσε στα “Χ.Ν.” η Διευθύντρια Ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Ν. Μπαρδατσου.

Το θύμα ήταν στις ομάδες υψηλου κινδύνου και δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή παρότι νοσηλεύτηκε στην εντατική του νοσοκομείου για τέσσερις ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ των “Χ.Ν.”, δεκάδες επιβεβαιωμένα περιστατικά ασθενών του ιού της γρίπης τύπου Α’ έχουν καταγραφεί στο Γενικό Νοσοκομείο και ιδιωτικές κλινικές των Χανίων από τον περασμένο Νοέμβριο. Στο Ν. Χανίων είναι ο δεύτερος θάνατος από ιό της γρίπης, καθώς στα τέλη Ιανουαρίου ένας 37χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
Ψυχραιμία, τήρηση των κανόνων υγιεινής αλλά και να εμβολιαστούν όσοι δεν το έχουν πράξει ακόμα ενώ ανήκουν σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες συνιστούν οι γιατροί, τονίζοντας ότι η έξαρση της γρίπης ναι μεν βρίσκεται στην κορύφωσή της, ωστόσο, απομένει ακόμα μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου εκτονωθεί το φαινόμενο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.