Μουσείο Τυπογραφείας

Δεύτερο καλύτερο νερό το “Σαμαριά”

Το δεύτερο καλύτερο νερό στον κόσμο είναι το “Σαμαριά” της ΕΤΑΝΑΠ!

Τη σημαντική αυτή διάκριση πέτυχε η Εταιρεία Ανάπτυξης Αποκορώνoυ σε διεθνή διαγωνισμό.
Συγκεκριμένα, τα επιτραπέζια νερά που τυποποιεί η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε., βραβεύθηκαν πρόσφατα σε διεθνή διαγωνισμό στην Αμερική ως τα δεύτερα καλύτερα του κόσμου, γεγονός που τιμά την Κρήτη και ειδικά τον Νομό μας με τις πηγές του στον Αποκόρωνα που τροφοδοτούνται από τα Λευκά Ορη.

Για τη μεγάλη αυτή παγκόσμια επιτυχία μίλησε στα “Χ.Ν.” ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. κ. Εμμανουήλ Αποστολάκης τονίζοντας: «Στις 24 Φεβρουαρίου 2014 η εταιρεία μας πήρε μία παγκόσμια διάκριση στην 24η Διεθνή Εκθεση στην Αμερική και για πρώτη φορά επίσημα χαρακτηρίστηκε το νερό μας ως το δεύτερο καλύτερο στον κόσμο, κάτι το οποίο λέγαμε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μία Διεθνής Εκθεση. Είμαστε, λοιπόν, ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό».

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΤΑΝΑΠ αναφέρεται:
«Κάθε χρόνο περισσότερα από 120 νερά ανά τον κόσμο διαγωνίζονται στον μεγαλύτερο και μακροβιότερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας νερού παγκοσμίως, στην ιστορική πόλη Berkeley Springs, West Virginia. Οι συμμετοχές αξιολογούνται από δέκα κριτές και κριτικούς φαγητού. Ο διαγωνισμός αυτός θεωρείται ως τα βραβεία Οσκαρ των νερών. Οι κριτές αποφασίζουν βάσει γεύσης, αρώματος, αίσθησης και επίγευσης.

Το νερό Samaria συμμετείχε για πρώτη φορά στίς 20 – 23 Φεβρουαρίου 2014 στον διαγωνισμό αυτό, κατακτώντας τη δεύτερη θέση παγκοσμίως στα εμφιαλωμένα νερά. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το προϊόν μας και χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια κατακτά τη θέση που του ανήκει σ’ αυτήν την ανταγωνιστική αγορά και αναγνωρίζεται η ποιοτική του υπεροχή.

Ευχαριστούμε το σύνολο των συνεργατών (προσωπικό, προμηθευτές, διανομείς) που ο καθένας με τη συμβολή του κατέστησε εφικτή τη διάκριση αυτή και κατάφερε να διατηρήσει το νερό αγνό, όπως αναβλύζει από τους πρόποδες των Λευκών Ορέων».

2 Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.