Μουσείο Τυπογραφείας

Δ. Κουτσούμπας Το ΚΚΕ είναι η δύναμη του λαού

w09-23033620433440«Ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το Κάπα Κάπα Έψιλον στην πρωτοπορία!
Το Κόμμα μας, το τιμημένο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, συμπλήρωσε τον έναν αιώνα ζωής και δράσης του.
Τα 100α γενέθλια του Κόμματός μας τα γιορτάζουμε σήμερα εδώ, στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που δικαίως έχει τη δική της συμβολή στην ιστορία του εργατικού κινήματος της χώρας μας» ανέφερε  ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην κεντρική εκδήλωση για τα εκατό χρόνια ιστορίας του κόμματος, στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» (Παλαί ντε Σπορ) στη Θεσσαλονίκη.

Στην συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ως άλλος «δραγουμάνος» των ΗΠΑ και της “PAX AMERICANA” στα Βαλκάνια, έκλεισε μια επαίσχυντη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.
Για να ανάψει το «πράσινο φως» στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Για να κοπεί η φόρα στα ρωσικά, κινεζικά και άλλα ξένα κεφάλαια στα Βαλκάνια, γιατί έτσι επιτάσσουν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκοί.
Η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ είναι συμφωνία «καταπέλτης» κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού, αλλά και του λαού της γειτονικής χώρας, όλων των λαών της Βαλκανικής.
Κι αυτό γιατί ενισχύει στα Βαλκάνια τον εγκληματικό οργανισμό του ΝΑΤΟ, που βαρύνεται με δεκάδες αντιλαϊκούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις.
Μιλάμε για μια συμφωνία που όχι μόνον δεν βάζει τέρμα στον αλυτρωτισμό, αλλά με την αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση των ανιστόρητων θέσεων περί “Μακεδόνα πολίτη” και “μακεδονικής γλώσσας”, δίνει νέο «αέρα στα πανιά» του. Κι από την άλλη δίνει αέρα στον εθνικισμό και από την ελληνική πλευρά.
Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και η ΝΔ κι από κοντά κι άλλες δυνάμεις του «αστικού τόξου» έως και τη φασιστική ΧΑ, ευθύνονται για το ότι ύπουλα έστρεψαν την προσοχή του λαού στην ονοματολογία της γειτονικής χώρας»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.