Μουσείο Τυπογραφείας

Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ

dimitris-koutsoumpasΣυνέντευξή στην ΕΡΤ, παραχώρησε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος υπογράμμισε ότι “δεν ενδιαφέρει, ούτε και πρέπει να ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό το τι παιχνίδια παίζονται στο παρασκήνιο, από ποιούς πιέζονται ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας. Η ουσία είναι τι έχει να κερδίσει ο ελληνικός λαός απο μια κυβέρνηση που συνεχίζει να ψηφίζει όλους τους αντιλαϊκούς νόμους και να συντάσσεται με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δηλαδή με όλους εκείνους τους μηχανισμούς που έχουν επιφέρει πλείστα όσα δεινά στη χώρα και στον ελληνικό λαό”.

Ο Δ. Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ είναι έτοιμο για τις εκλογικές μάχες, τις οποίες συνδυάζει με μια πλατιά πολιτική εκστρατεία ενημέρωσης του λαού έτσι ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί, να ενισχυθεί το ΚΚΕ το οποίο είναι το μόνο που μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά σήμερα…Υπογράμμισε ότι όσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ τόσο το καλύτερο για το συμφέρον του ελληνικού λαού ο οποίος γνωρίζει ότι το ΚΚΕ είναι πάντα μπροστά στον αγώνα οχι μόνο για την αποτροπή των αντιλαϊκών μέτρων, αλλά ταυτόχρονα για το άνοιγμα ενός άλλου δρόμου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.