Μουσείο Τυπογραφείας

Δ. Ανθούσης: «Η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη»

1. Από αριστερά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Σάββας Βασιλειάδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Δημήτρης Ανθούσης.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στον Ταυρωνίτη.

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά είναι μια επιλογή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει την έκπληξη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών», επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Δημήτρης Ανθούσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης των πρώτων 70 υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ταυρωνίτη.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η παρουσίαση κι άλλων υποψηφίων με τους ανθρώπους της Λαϊκής Συσπείρωσης να σημειώνουν ότι για πρώτη φορά ο αριθμός των υποψηφίων στην περιοχή θα πλησιάσει τριψήφιο νούμερο.
Ο κ. Ανθούσης μιλώντας για το ψηφοδέλτιο επεσήμανε ότι από τους πρώτους 70 υποψηφίους οι 34 αποτελούν νέα πρόσωπα σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του 2014, ενώ 26 είναι κάτω των 40 ετών και 21 είναι μέλη μαζικών φορέων του εργατικού λαϊκού κινήματος, πολιτιστικών συλλόγων κ.ά. «Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης φέρει το μήνυμα της πλατιάς συσπείρωσης δυνάμεων και είναι ένα ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ αλλά συμμετέχουν σε αυτό και άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που μπορεί να διαφωνούμε σε μερικά αλλά συμφωνούμε ότι πρέπει να συστρατευτούμε στον αγώνα για αλλαγή κόντρα στο πολιτικό κατεστημένο», υπογράμμισε ο κ. Ανθούσης και πρόσθεσε ότι η άνοδος της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι τέτοια που θα εκφραστεί ξεκάθαρα στην κάλπη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.