Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Χρηματοδότηση για το κολυμβητήριο του Ακρωτηρίου

4-C-HM-EXOPLISMOSΤην εξασφάλιση χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι Χανίων ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης από το βήμα του αναπτυξιακού συνεδρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πολιτιστικό και Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου.
Ειδικότερα, ο κ Βασιλειάδης αφού τόνισε ότι η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν σε επίπεδο αθλητικών υποδομών απαιτούν συνέργειες, έκανε γνωστό ότι το υπουργείο σε συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση εξασφάλισε ένα κονδύλι ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του πολλαπλώς λεηλατημένου κλειστού κολυμβητηρίου ολυμπιακών προδιαγραφών του Ακρωτηρίου.
Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι το κονδύλι θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και μέσω της Περιφέρειας Κρήτης. Μάλιστα, όπως ανέφερε, μιλώντας στα “Χ.ν.”, ο περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης το συγκεκριμένο έργο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια ως προς τις αθλητικές υποδομές

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.