Μουσείο Τυπογραφείας

Χώρισαν Οικονομόπουλος – Αραβανή

aravaniΤο τελευταίο χρονικό διάστημα τα δημοσιεύματα που μιλούν για οριστική ρήξη ανάμεσα στην Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο αυξάνονται.

Τα μεν δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν, τα άλλα να είναι μαζί ακόμα. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα πρώτα ήταν όλο και περισσότερα μέχρι που έγινε λόγος για οριστική ρήξη ανάμεσα στην Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Το τι έχει συμβεί ανάμεσά τους αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομοή, όπου ανέφεραν πως απ’ την περίοδο των Φώτων, περίπου, η Ευαγγελία Αραβανή έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με τον Οικονομόπουλο και επέστρεψε στη Νίκαια, στο πατρικό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν, αφού άτομα του περιβάλλοντός τους υποστήριξαν ότι κουβαλάνε και οι δύο μια τρέλα μέσα τους, επομένως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.