Μουσείο Τυπογραφείας

Χωρίς τον Γιάννη Μαργαρώνη το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά

MARGARONIS-GIANNISΧωρίς το όνομα του Γιάννη Μαργαρώνη (φωτ.) θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά, καθώς ο π. πρόεδρος του ΕΒΕΧ γνωστοποιεί με επιστολή του προς την πρόεδρο και τον γ.γ. του Κινήματος Αλλαγής, ότι αποφάσισε να μη συμμετέχει στη σχετική διαδικασία, εκφράζοντας παράλληλα σκέψεις και προβληματισμούς για το μέλλον του κόμματος.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Μαργαρώνης αναφέρει:

«Οι ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στις 07.07.2019 είναι οι κρισιμότερες μετά την μεταπολίτευση για την πατρίδα μας. Μετά από 10 χρόνια παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η χώρα δεν έχει πλέον πολλές επιλογές. Είναι μονόδρομος η επιστροφή στην κανονικότητα, χωρίς άλλα αφηγήματα, αυταπάτες και επιλογές διχασμού.

Το τεχνητό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο. Οι αυτοδυναμίες πρέπει να αποτελέσουν πια παρελθόν, να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες με σκοπό και την ενότητα του ελληνικού λαού. Το ΚΙΝΑΛ οφείλει να καταθέσει μία ισχυρή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας με στραμμένο το βλέμμα στο αύριο. Η παράταξη και ο χώρος της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας που ανήκουμε είναι ευρύς και έχει αποδείξει ότι μπορεί να συμπεριλάβει πολλές απόψεις, οι οποίες μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες συζητιούνται και αποφασίζονται ως κεντρικές θέσεις.

Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους και ισχυρούς για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε αποφασιστικά τις εξελίξεις στο νέο πολιτικό τοπίο το οποίο διαμορφώνεται. Με δεδομένο το κρίσιμο διακύβευμα των πρόωρων εκλογών, απαιτείται η συσπείρωση πολιτών που με την στήριξη και την ψήφο τους στο ΚΙΝΑΛ θα οδηγήσουν την χώρα σε προοδευτική κατεύθυνση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και παρότι με δική μου απόφαση δεν θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Χανίων, θα συνεχίσω να προσφέρω για την τελική εκλογική επιτυχία της προσπάθειας του μεγάλου κεντρώου προοδευτικού χώρου και για ό,τι αυτός έχει προσφέρει στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.