Μουσείο Τυπογραφείας

Χωρίς τηλεόραση χωριά του Δήμου Πλατανιά

nosignal«Εδώ και μέρες έχουμε μείνει χωρίς τηλεόραση. Μόνο τα κρητικά κανάλια βλέπουμε! Σε Ντερέ, Μανωλιόπουλο, σε χωριά των Βουκολιών δεν “πιάνει” κανένα αθηναϊκό κανάλι. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση, πόσο θα συνεχίζεται;» Αυτό αναρωτήθηκε αναγνώστης των “Χ.Ν.” δηλώνοντας την έντονη διαμαρτυρία του.
Οπως μάθαμε το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποιες εργασίες από τη Digea στους αναμεταδότες της στη Μαλάξα με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην κάλυψη πολλών περιοχών. Ανάλογα προβλήματα έχουν εντοπιστεί και στα Μεσαύλια. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πλατανιά κ. Γ. Καλαϊτζάκη, ο Δήμος ενημερώνει τόσο τον τεχνικό της Digea όσο και την ίδια την εταιρεία στην Αθήνα για τα προβλήματα που διαπιστώνονται και περιμένει η εταιρεία να ανταποκριθεί και να κάνει αυτό που πρέπει χωρίς μέχρι τώρα αντίκρισμα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.