Μουσείο Τυπογραφείας

Χωρίς απαρτία και ελέω Βουλής αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

voylh-olomel-thumb-largeΑναβλήθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με αθηναικά μέσα ενημέρωσης.

Η συνεδρίαση επρόκειτο να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η στάση του συγκυβερνώντος κόμματος ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών και ως προς τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως όπως ανακοίνωσαν τα όργανα του κόμματος η πολύωρη παρουσία του κ. Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής και οι καθυστερήσεις στη συζήτηση για την αναβάθμιση του προγράμματος των F-16, «οδήγησαν» στην απόφαση για αναβολή της συνεδρίασης της Κ.Ο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεργασίες των ΑΝΕΛ, εφόσον ξεκινούσαν, θα χαρακτηρίζονταν από «ηχηρές» απουσίες, καθώς το «παρών» δεν θα έδιναν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Έλενα Κουντουρά, ο Τέρενς Κουίκ και πιθανόν ο Βασίλης Κόκκαλης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.