Μουσείο Τυπογραφείας

“Χείμαρροι” έγιναν οι δρόμοι – Απεγκλωβισμοί οδηγών (video)

Σε… χείμαρρους μετατράπηκαν δρόμοι στην Κάτω αλλά και στη Πάνω Σούδα, με μεγάλα προβλήματα να παρατηρούνται στην κυκλοφορία, στην περιοχή της κεραίας της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ανοικτός είναι ο ΒΟΑΚ, σε όλα τα σημεία ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως στο Πέρα Πλατάνι που υπάρχουν πολλά χώματα και πέτρες ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στην λεωφόρο Σούδας καθώς παρουσιάζεται μεγάλο πρόβλημα στο ύψος του Ινστιτούτου Ελιάς που έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες νερού.

 Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, είχαν κλείσει  τα δύο ρεύματα στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου στο ύψος του Βαμβακόπουλου, ο  ΒΟΑΚ στο Πέρα Πλατάνι ενώ στο Καλάμι και στις Καλύβες η κυκλοφορία γίνονταν εκ περιτροπής

Κλειστή ήταν Λεωφόρος Σούδας στα δύο ρεύματα στο ύψος του Αγίου Χριστοφόρου.

Υπενθυμίζεται ότι οι οδηγοί συνίσταται να αποφεύγουν τις οδούς Ειρήνης και Πλωτάρχου Μαριδάκη όπου εκεί έχουν μείνει 5-6 οχήματα.

Σε ορισμένα σημεία η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει τους 50 πόντους.

Η Πυροσβεστική βοήθησε στον απεγκλωβισμό γυναίκας από αυτοκίνητο.

Δεκάδες είναι κλήσεις για συνδρομή της Υπηρεσίας.

ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

Σε τρεις απεγκλωβισμούς πολιτών μέσα από οχήματα προχώρησε η Πυροσβεστική στα Περιβόλια.

Μεταξύ αυτών μια μητέρα με τα δύο της παιδιά τους οποίους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Εθνική, στην υπόγεια διάβαση για Περιβόλια.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης η εθνική  στο ύψος της γέφυρας Περιβολιων έκλεισε καθώς ήταν πλέον αδύνατη η διελεύση της.

Δείτε βίντεο του Γεώργιου Ψύλογλου από την εθνική οδό στο Βαμβακόπουλο που έχει μετατραπεί σε χείμαρρο το απόγευμα της Τετάρτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.