Μουσείο Τυπογραφείας

Χανιώτης παρενοχλούσε ανήλικο

2c1d4__facebook590-1363267509Στην σύλληψη ενός 46χρονου Χανιώτη προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία στην Σούδα με την κατηγορία ότι έκανε «ανήθικες προτάσεις για ασελγείς πράξεις» σε 15χρονο ανήλικο μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Το συμβάν επιβεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων σύμφωνα με τις οποίες η γνωριμία του 46χρονου Χανιώτη με τον ανήλικο μαθητή έγινε μέσω της ιστοσελίδας Facebook.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, «ο 46χρονος από το Ακρωτήρι, ο οποίος είναι άνεργος, έκανε ανήθικες προτάσεις για ασελγείς πράξεις στο παιδί το οποίο ενημέρωσε την οικογένεια του η οποία και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στην συνέχεια και αφού είχε ενημερωθεί η οικογένεια και η Αστυνομία ο νεαρός έκανε ότι δέχθηκε να πάει σε ραντεβού που κλείσθηκε στην περιοχή της Σούδας. Η Αστυνομία – άνδρες των ΤΑΕ και της Ασφάλειας – περίμεναν τον 46χρονο στην Σούδα όπου και τον συνέλαβαν».
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.