Μουσείο Τυπογραφείας

Μπουλντόζες σήμερα στην οδό Σήφακα

sifaka, maxairadikaΜε την απομάκρυνση του αμιάντου σήμερα και αύριο -αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες- ξεκινάει η κατεδάφιση των κτηρίων που εφάπτονται με το βυζαντινό τείχος στην οδό Σήφακα στην παλιά πόλη.
Η κατεδάφιση των κτηρίων που έχουν απαλλοτριωθεί εδώ και καιρό επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την περασμένη Aνοιξη ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού. Τελικά επιλέχθηκε ανάδοχος ενώ στη συνέχεια αναζητήθηκε και εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία για την απομάκρυνση του αμίαντου που βρίσκεται στα κτήρια.
«Πιστεύω ότι σε δύο ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η απομάκρυνση του αμίαντου» ανάφερε ο αντιδήμαρχος των Tεχνικών Yπηρεσιών του Δήμου Χανίων κ. Γιώργος Ξανθουδάκης.
Αναφορικά με την κατεδάφιση των κτηρίων η εργολαβική εταιρεία έχει προθεσμία για να εκτελέσει το έργο από τις 5 έως τις 22 Δεκεμβρίου.

1 σχολιο

  • [Σταύρος] ~ 29 Νοεμβρίου 2018 ~ 12:06 ~ Απάντηση

    Επιτέλους να “φύγουν” τα ετοιμόρροπα κτίρια που ήτανε σοβαρές εστίες μόλυνσης και ασχήμιας για την παλιά πόλη!!!

    Η οδός Σήφακα με τα μαχαιράδικα κάποτε (τώρα έχουν μείνει κανα δυο) ήταν πολύ όμορφος δρόμος.
    Τώρα δυστυχώς πλημμυρίζουν τα σκουπίδια το καλοκαίρι στους μικρούς κάδους (τρομερή ιδέα οι μικροί κάδοι) που ψάχνεις να τους βρεις κιόλας… και δίπλα περνά η άμαξα με τους τουρίστες…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.