Μουσείο Τυπογραφείας

Μπλόκο Νίκαιας: Αποκλεισμό και άλλων οδικών αρτηριών προαναγγέλλουν οι αγρότες

bloka_1Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν αποκλείσει με τα αγροτικά μηχανήματά τους την εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης για ακόμα μία μέρα. Την Τετάρτη κατέφθασε στο μπλόκο άλλο ένα κομβόι αγροτών από χωριά του νομού Λάρισας, ενώ σύμφωνα με την επιτροπή του μπλόκου αναμένονται στη Νίκαια και άλλοι αγρότες. Εν τω μεταξύ με δηλώσεις προαναγγέλλουν τον αποκλεισμό και άλλων εθνικών οδών σε άλλα σημεία της Ελλάδας ως απάντηση στην κυβέρνηση για την κλήτευσή τους στο δικαστήρια με την κατηγορία της παρακώλησης συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δηλώσεις στο agronews, του αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννη Βάγγο οι αγρότες θα απαντήσουν με αποκλεισμό των οδικών δικτύων από άκρη σε άκρη της χώρας ενώ όπως πρόσθεσε: «Τις επόμενες μέρες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη θα βγουν οι αγρότες στους δρόμους, όπου υπάρχει μικρομεσαίος αγρότης. Θα δείτε εκπλήξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα» .

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.